Tapasztalat

Cégünk - a Bus-Trans-Fair Kft. és elődje - 1990 óta foglalkozik autóbuszok bérbeadásával. Az elmúlt évtizedek alatt sokrétű szakmai tapasztalatra tettünk szert a turisztikai programok mellett az intézményi, céges és magán jellegű rendezvényekhez, illetve a delegációs és diplomáciai eseményekhez kapcsolódó szállítási feladatok terén is. Országos partnerhálózattal rendelkezünk, így a budapesti régió mellett a vidéki indulási helyszínek esetén is versenyképes megoldásokat biztosítunk.
A Bus-Trans-Fair Kft. 25 éve a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) autóbusz tanácsának tagja.

Minőség

Kínálatunkban minden méret és komfortfokozatú személyszállító jármű megtalálható. Komfortos utazást biztosító buszaink klímával, biztonsági övvel, mikrofonnal és GPS berendezéssel felszereltek. Bizonyos járműveinken továbbá italhűtő, WC, DVD lejátszó, illetve WiFi is szolgálja az utasok kényelmét.
Jármű kínálatunkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy utasainknak a legjobb színvonalú szolgáltatást nyújthassuk.
Széles körű tapasztalatokkal bíró szervező kollégáink a technikai lebonyolításra vonatkozó praktikus információk mellett az optimális útvonalak és utazási időtartamok megtervezésében is támogatják ügyfeleinket.

Biztonság

Flottánk tagjai folyamatosan karbantartott, ellenőrzött minőségű járművek, melyek nem csak a hazai, hanem a szigorú nemzetközi műszaki és minőségi normáknak és előírásoknak is megfelelnek.
Autóbuszvezető kollégáink a jogszabályi előírásoknak megfelelő képzettséggel, sok éves szakmai tapasztalattal, helyismerettel és az utazás biztonságát garantáló pihenőidők betartásával látják el feladataikat.

Garanciák

Az autóbuszok koordinációját budapesti irodánkból biztosítjuk. Szerződéses partnereink számára kijelölt kapcsolattartó biztosítja a gyors és személyre szabott kiszolgálást.
Megrendelőink számára az utazás teljes időtartama alatt non-stop hívható ügyeleti számot biztosítunk.
A Bus-Trans-Fair Kft. gazdasági működése kiemelkedően stabil. Cégünk üzleti megbízhatóságát, pénzügyi stabilitását, a Bisnode Magyarország minősítési rendszerében elért legmagasabb, "AAA" minősítés is igazolja.