Flottánkban megtalálható a VIP személyautóktól a luxus autóbuszokig minden méretű és típusú jármű, így a legkülönbözőbb utazási igényeket is teljesíteni tudjuk. Sofőrjeink széleskörű tapasztalattal és európai helyismerettel rendelkeznek, jellemzően alapszinten beszélnek angolul. Az általunk biztosított buszokhoz 24 órás telefonos ügyeleti rendszert működtetünk, hogy a program során felmerülő kéréseket, esetleges problémákat azonnal, hatékonyan kezelni tudjuk.

Külföldi és belföldi utazások

Szlovákiában, Szlovéniában vagy Ausztriában síelne? Olaszországi tengerpart vagy inkább egy csehországi sörgyár az úti cél? Esetleg az útvonal több európai országot is érint, mert a csoport Magyarország mellett még Horvátország, Szerbia, esetleg Montenegró és Albánia tájaira is ellátogatna?

Rendszeresen teljesítünk többnapos, akár több hetes utazásokat is céges megrendelők, iskolai vagy baráti csoportok, külföldi és belföldi utazási iroda partnereink megbízásából. Számunkra az sem akadály, ha az utasok a Liszt Ferenc reptér helyett valamely környező ország repülőterére érkeznek, vagy onnan indulnak majd haza. Árajánlatunkat a tervezett útvonal alapján, az előre kalkulálható összes kiadás figyelembevételével készítjük, hogy Ön minél pontosabban tervezhesse meg a költségeket.

Töltse ki Árajánlatkérő űrlapunkat a lehető legpontosabb kalkuláció elkészítéséhez! Árajánlatkérés >>>

Sportesemények és turnék

Sporteseményen vesz részt a csapatával vagy turnéra indul a zenekarral, színtársulattal, ezért kényelmes és tágas raktérrel rendelkező autóbuszt bérelne? Speciális eszközöket is szállítana, ezért csomagszállító utánfutóra is szükség lenne?

Rendszeresen utaznak velünk zenészek értékes hangszerekkel, sportcsapatok különleges sportfelszereléssel, színtársulatok egyedi kérésekkel, így nagy tapasztalattal rendelkezünk a speciális utazási igények kielégítésében. Széles autóbusz választékunkban megtaláljuk Önnek a csoport, a csomagmennyiség és az úti cél számára leginkább megfelelő járművet, a lehető legoptimálisabb költségért.

Írja meg nekünk igényeit! Munkatársunk egy munkanapon belül kapcsolatba lép Önnel! Árajánlatkérés >>>

Helyi vagy országos céges rendezvények, konferenciák

Vendégei számára szeretné megkönnyíteni a közlekedést shuttel busz szolgáltatással? Konferenciát vagy PR eseményt szervez ügyfelei számára? Családi napon látja vendégül kollégáit és családtagjaikat, akik az ország több tucat településéről érkeznek?

Az elmúlt 20 évben széles körű tapasztalatra tettünk szert több ezer fős rendezvények speciális utazási igényeinek megvalósításában. Országos partnerhálózatunk segítségével hazánk különböző pontjairól is könnyedén összegyűjtjük és időre célba juttatjuk utasait.
Rendezvény specialista kollégánk szívesen segít Önnek a legideálisabb útvonalak, indulási időpontok megtervezésében, illetve a forgatókönyv legapróbb részletekig történő kidolgozásában is.
Folyamatos koordinációt biztosítunk a rendezvény ideje alatt, így az utasok száma alapján optimalizálni tudja a buszkapacitást.

Tegye próbára szervezőkészségünket! Kérje árajánlatunkat még ma! Árajánlatkérés >>>

Autóbuszos városnézések

Budapesti városnézés, Dunakanyar látogatás, Szentendre, Esztergom vagy épp az ország távolabbi pontján levő látványosság az úti cél? Idegenvezetőként dolgozik, és egy spontán szerveződött turistacsoport szállítására keres gyors megoldást?

Sofőrjeink jól ismerik a népszerű városnéző útvonalakat. Változatos kapacitású turistabuszainkban vendégei kényelmesen, hatalmas panoráma üvegek mögül csodálhatják gyönyörű fővárosunkat vagy a szebbnél-szebb vidéki nevezetességeket.
Akár jövő évi utazási csomagjaihoz, akár rövid határidős igények esetén keres utaztató partnert, tőlünk mindig érdemes ajánlatot kérnie. Kedvező óra, illetve km alapú díjért, vagy gazdaságos csomagárért kínálunk Önnek autóbuszt, a legkülönbözőbb méretekben és kategóriában.

Érdeklődjön szabad kapacitásunkról az info@bustransfair.hu címen, vagy telefonon!

Repülőtéri transzferek

Mikor érkezik a gép és hány utasra számíthatunk? Extra mennyiségű csomaggal érkeznek? Rendszeres reptéri transzfereket szervezne?

Akárcsak a reptér, a mi buszaink is éjjel-nappal szállítják az utazókat. Az extra méretű csomagok számára nálunk külön csomagszállító utánfutót is igényelhet.
Amennyiben a csoport tagjai több különböző géppel, más-más időpontokban érkeznek vagy indulnak, munkatársaink segítenek Önnek a legideálisabb autóbusz méretek és kiállási időpontok megtervezésében, hogy utasainak minél kevesebbet kelljen várakozással tölteni.
Szállóvendégei, üzleti partnerei vagy munkatársai számára rendszeres reptéri transzferre lenne szüksége? Mi erre is kínálunk hosszú távú, megbízható és költséghatékony megoldást.

Keressen minket bizalommal! Lépjen velünk kapcsolatba az Árajánlatkérés menüpontra kattintva.

VIP szállítás

Fontos üzleti partnerek vagy protokoll vendék érkeznek Önhöz, akiket megkülönböztetett figyelemmel szeretne kiszolgálni? Különleges kérések merültek fel a járművel, sofőrrel kapcsolatban?

Forduljon hozzánk bizalommal! Egyedi igények, speciális kérések vagy különleges megbízások esetén is biztosan találunk megoldást. VIP szolgáltatásunk keretében a kiemelt kategóriás és luxus járművek mellett a sofőrszolgáltatásra, bekészítésre vonatkozó egyedi igényeket is igyekszünk megoldani.

Írjon nekünk az info@bustransfair.hu címre, vagy hívjon minket 8-17h között a 06-1-332-2996 számon, és máris keressük Önnek a legjobb megoldást!

Gyerek és diákszállítás

Osztálykirándulást szervez? Vetélkedőre vagy sportversenyre vinné a diákokat? A Skanzenbe, a nógrádi várba vagy a veresegyházi Medveparkba látogatna az óvodáscsoporttal?

Egy vagy többnapos kirándulásra, de akár 4-6 órás igénybevételre, belföldi vagy külföldi célpontokra is széles méretválasztékban kínálunk autóbuszokat iskolai vagy óvodás csoportok részére. Fuvarszervező kollégáink szívesen közreműködnek az optimális útvonal, vagy az indulási és érkezési időpontok megtervezésében is. Árajánlatunkat az előre tervezhető költségek figyelembevételével, digitális térképen kalkulált távolságok alapján készítjük, hogy az előzetes költségvetés minél pontosabb legyen.
Előfordult már Önnel, hogy elmaradt vagy félbeszakadt a kirándulás, mert elromlott a megrendelt autóbusz? Nálunk ilyen nem történhet, mi minden esetben biztosítunk csere autóbuszt.

Biztonsági övvel felszerelt buszaink szabad kapacitásáról érdeklődjön az info@bustransfair.hu email címenn, vagy töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat.

Dolgozói járatok

Szeretné megkönnyíteni a munkába járást munkatársai számára? Speciális időpontban kezdődik vagy ér véget a műszak? Különjáratot bérelne, mert a tömegközlekedés nem megfelelő a telephelye megközelítésére?

Adja meg nekünk a várható maximális utasszámot, a tervezett megállókat, és az igényelt érkezési időpontot, a többit bízza ránk. Tapasztalt munkatársaink összeállítják Önnek az optimális útvonalat, megtervezik a menetrendet, továbbá segítenek az autóbusz kiválasztásában, így Önnek már csak a megoldásról szóló jó hírt kell bejelentenie kollégáinak.

Hosszú távú együttműködéshez érdeklődjön kedvezményes csomagárainkról az Árajánlatkérés menüpontban!